Wie ben ik?

Wat is er nou mooier dan andere (startende) ondernemers te mogen helpen met het opzetten, optimaliseren en ondersteunen van hun bedrijf? Vanuit die gedachte is in 2015 Ambiance Trainingen onstaan. 

Mijn carrière begon in de commerciële dienstverlening en na ruim 10 jaar verruilde ik het werknemersschap voor het ondernemersschap. Ik opende in 2005 een nagelstudio in Oosterhout die in 2007 verhuisde naar Dongen. Helaas heb ik die in november 2017, na 12 jaar moeten sluiten wegens rugklachten. In 2015 startte ik zoals reeds gezegd Ambiance Trainingen en sinds november 2017 werk ik daar fulltime aan.

Mijn kennis en ervaring vanuit de commerciële dienstverlening en als zelfstandig ondernemer hebben mij de know-how gegeven waar veel (startende) ondernemers inmiddels dagelijks gebruik van maken. 

Je kunt mij inhuren voor hulp met het starten van je bedrijf, voor alle ins and outs aangaande social media, voor het maken of redesignen van je website en om je bedrijf (of jou èn je bedrijf) een boost te geven. 

Ik hoor graag van jou!

“Het is mooi om te mogen bijdragen aan het verwezenlijken van iemands droom.” 

x Mylène